返回列表 發新帖
樓主: qubertfung

[求救] 寵物旦

原帖由 gordon225 於 2008-8-11 07:28 PM 發表
寵可以汁到:月盒 大塊肉 近自己lv既裝 藥草 高級藥草 金倉 大碗酒(唔知係咪)
                     天箱 元蛋 熊頭 c頭 屎頭 等等
佢應該係話做任務等級要50lv - -"
其實咩lv都可以孵寵物蛋
同埋愈高lv既寵物愈難 ...

近自己LV既裝係9格都有機會??
孵蛋係咪要一次過孵架,分開幾日得5得架??
本人未玩過寵請恕我在這方面的無知...
回復

1.我唔係太清楚 我淨係囉過武器同衫
2.可以分開-.-"
唔緊要 你未養過聽人講都係唔係太有用
買隻小雞養@@易學流倉
流倉有用
回復

原帖由 gordon225 於 2008-8-11 11:27 PM 發表
1.我唔係太清楚 我淨係囉過武器同衫
2.可以分開-.-"
唔緊要 你未養過聽人講都係唔係太有用
買隻小雞養@@易學流倉
流倉有用

我想要一星豬多D肥肥地得意D,聽人講豬開倉技都好易
仲有我想問呢佢咪有幾個類型養寵既(EG技能型,平均型...),係咪係寵一出左世就要選擇?有咩步驟?
遲D有冇得改返
仲有想問埋D裝汁返黎有冇字首??
月盒係月光寶盒定月神寶盒???

回復

佢汁番黎d野係冇字首....
月光寶盒 月神就唔知...
-.-"你每次召喚隻寵出黎都可以揀咩型
其實揀咩型係方便你升戈種能力
例如: 技能型
你一到2%成長度 , 就容易d學技。
回復