查看: 1711|回復: 10

[問題] 其實龍紋盾係有咩用?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有咩用??但係聽講有用
d人多數拎黎屈g
回復

原帖由 pk1234 於 2008-7-24 07:24 PM 發表
d人多數拎黎屈g

點樣屈到?係邊到屈,,加得2百幾防炸wor=口=點屈..
回復

1. 拿来点珠用....可以挡到盾100%不能进珠

2. 如过90lvl 的话就好用来装被在自己身上...用来顶怪^^ 最好加周易石(能力:物理防禦 + 461 ,位置:盾 ,稀有度:6) (乾坤鎮魂塔可以得到), 东京也有卖d
回復

有用,係屈字首G,9格裡面放D裝屈唔倒字首G
龍項              煙花頭      魔背
龍紋武器      武松3       龍紋盾
天哭/天富     武鞋          (唔知)?
回復

回覆 5樓 林沖軍師 的帖子

原帖由 林沖軍師 於 24-7-2008 08:32 PM 發表
有用,係屈字首G,9格裡面放D裝屈唔倒字首G
龍項              煙花頭      魔背
龍紋武器      武松3       龍紋盾
天哭/天富     武鞋          (唔知)?

唔知 = 林冲玉佩/柴進玉佩/古時手袋/護身符
回復

用竹頭/林甲都得
回復

原帖由 garylau1994 於 2008-7-24 07:36 PM 發表

點樣屈到?係邊到屈,,加得2百幾防炸wor=口=點屈..
點屈?首先要你想屈既g一粒同埋上屈g裝屈g裝~跟住雙點垃g就得~防既問題系因為g既lv同裝既等級問題
回復

咁係林沖SER幾錢嫁到
回復

我有

是这个吗?我买了一个,很便宜因为放错石,但是现在用白虎盾了。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復