查看: 678|回復: 6

[原創] 如果我是富豪 ... (华文版)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1.我將會買下月球

2. 我將會有一間窗戶可看到全世界的臥室

3.我的寵物會鑲上有鑽石的牙齒

4.我漂亮的僕人隨時準備好

5.我的玻璃杯只會用原生鑽石做成

6.如果我有時間 ,我會在船上打高爾夫球

7.我要24小時保安

8.只有來自喜瑪拉雅山的泉水可用於沖洗我廁所的便器

9.我的廁所衛生紙都要用美金做成

10.只有昂貴的香水可以注滿我的游泳池

11.只有專業人員可以刷洗我鍍金的跑車 )

12.我的電腦 除了有英特爾奔騰IX 及 30G的 RAM, 邊框還鑲滿鑽石

好了 ,夢做夠了,現在該回去工作了

IF I AM RICH...!!! (英文版)

1.I will buy Moonlight

2.My bedroom will have a window which can look for the world .

3.MY PET WITH THE DIAMOND TEETH .

4.My pretty servant always ready   

5.MY GLASS MADE ONLY BY ORIGINAL DIAMOND

6.IF I HAVE TIME, I WILL PLAY GOLF ON THE BOAT   

7.I WANT MY SECURITY FOR 24 HOUR

8.ONLY SPRING WA TER FROM THE HIMALAYAS TO FLUSH MY TOILET

9.TOILET PAPER MUST MAKE BY US DOLLAR $$$

10.MY SWIMMING POOL CAN ONLY FILL IN WITH EXPENSIVE PERFUME

11.ONLY A PROFESSIONAL CAN WASH MY CAR WHICH WAS GOLD PLATED   

12.MY LAPTOP WITH DIAMOND EDGING AND HAS Intel Pentium IX WITH RAM 30 Gigabite   

OK, ENOUGH OF DREAMING!!!    GET BACK TO WORK NOW!
回復

楼主post??? 一下两个贴子,有犯规的嫌疑
回復

没啦
一个是 华文版
一个是 英文版
回復

不过他连POST 2贴,有点嫌疑
回復

回覆 5樓 moxiangkk 的帖子

放便人看
回復