樓主: ~JaNeT~

[預告] [香港] 夏日~紅利活動~繽紛賞

關閉 [複製鏈接]

回覆 10樓 sunkwunwai 的帖子

呢d咁的治動完全呃錢
但唔知點解
年中咁多人比佢昆到= =
回復

我 爱 真•踢雪烏騅

真•踢雪烏騅
足系+20%
飾物+20%
武器+40%
衣服+20%
盾+10%
頭飾+40%
斗蓬+10%
魔防+100
移動速度+20
命中率+100
魔攻+100

好强
好想要
回復

我好想要 真•踢雪烏騅 哦。。。。。好贵!!!
回復

真係昆水
隻jj寵咁鬼貴
千幾蚊先有隻
回復

原來隻象咁值錢
開始想放左真錢佢
回復

雲起真係勁到冇得頂,原來唔係一個月出一次厄$野,係一個月2次,仲要5000-6000蚊先換到隻騎寵,呢個已經唔係一個online game,係一個燒銀紙$既game,從來都未見過一隻咁昆$既online game,無論係game 點努力都冇可能擁有既物品,只能靠現實掉一大堆$先得到,已經脫離左一隻online game既意義,各位都係及早抽身離開吧啦,6000蚊拎去玩收月費既game夠你玩60個月
回復

原帖由 電電豬 於 2008-7-23 10:20 AM 發表
雲起真係勁到冇得頂,原來唔係一個月出一次厄$野,係一個月2次,仲要5000-6000蚊先換到隻騎寵,呢個已經唔係一個online game,係一個燒銀紙$既game,從來都未見過一隻咁昆$既online game,無論係game 點努力都冇可能擁 ...

人地用左$6800買左隻機甲轉個頭就即刻出任務有得抽, 人地慘過你多多聲喇!
回復

之前咁罕有值6800蚊唔出奇(當時林沖得果3隻),而家係咁頻頻出d又抽又換當然覺貴到離譜,物以稀為貴,我個人覺得雲起太離譜,當d有$玩家係水魚咁"湯".
回復

原帖由 電電豬 於 2008-7-23 11:19 AM 發表
之前咁罕有值6800蚊唔出奇(當時林沖得果3隻),而家係咁頻頻出d又抽又換當然覺貴到離譜,物以稀為貴,我個人覺得雲起太離譜,當d有$玩家係水魚咁"湯".

值就梗係值喇!! 不過買完唔夠兩星期就有得抽個買家都幾慘
回復

..........呢樣野太家都估唔到架ma
回復