查看: 2809|回復: 42

[閒聊] 唉~~~~~~~~~我........

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我小學畢業了
星期6同星期日係開放日
開放埋就封校收工(小1收生不足)
當然.................
想同d同學見面變到好難

我當然要同鍾意的人表白先啦^^
當然我知係無可能(失敗高過120%)
不過我只係點都要講= =
所以我先飲枝氣水(當酒) +膽
之後我講左,佢無咩反應
攪到我更驚
佢無講野
我問:你拒絕?
佢:你明白的
我:嗯...............
(講左啦!!!!!)開放日點見佢................

(msn講我野)

------------------------------------------------
雖然我知一定唔得,不過講左就算.............
(燒沙地走了.............................)哭

回覆 1樓 雪花之風 的帖子

你唔需要傷心...
係佢唔識欣賞你....
你仲細,以後大把機會...
回復

回覆 2樓 Firemonk 的帖子

我知= =
我比佢仲清楚佢自己心情= =
其實個沒有名子的故事係我用自己做藍本
回復

細路
你有勇氣講已經好好    起碼  你冇做過d令你後悔既事先啦
回復

回覆 4樓 hoyin2121 的帖子

我就係唔後悔
先同佢講
雖然明知沒可能
回復

你很勇敢-0-不過其實佢未必對你冇興趣既..可能係唔想拍拖姐..唔洗咁灰..
你可以同佢講"我地做唔成情侶可唔可以做朋友!?"
不過如果佢有心玩你既話就最好收手`
回復

回覆 6樓 angelliu 的帖子

佢絕對唔會係d玩人的人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
佢一直都當我係朋友
回復

你入世未深呢=]
回復

而家d小學雞
小二就拍拖
回復

回覆 9樓 夫子 的帖子

係咩@@

我見d 雛雞(幼稚園)都拍拖啦
回復