查看: 795|回復: 7

做咩jimmyw可以做到vip會員???

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我地的vip會員一jimmyw只是得20積分和只是童生和還未達到你要求,
大大就升他做做vip會員,我唔明白為什麼???
佢係tenny的幫眾 =.=
回復

原帖由 heroboss 於 2006-8-14 17:45 發表
佢係tenny的幫眾 =.=

你覺唔覺好唔公平???
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-14 16:58 發表

你覺唔覺好唔公平???

少少la =.....=
回復

所有大大幫會既人0積分0發貼都係vip
回復

你地知唔知咩係 VIP 呀?

呢個答案之前 jieyee 已經講過.

係我心目中只要有實力或經驗就可以成為管理團一份子.

並唔係不停灌水就可以做版主, 更何況 VIP 同普通會員並沒有抵觸.

點解你話只要係同幫就可以作為 VIP?

我可以肯定咁同你講因為大家同SERVER, 彼此知道大家既經驗、實力、人際關係去到邊.

你地有冇諗過要盡好自己本份先, 並唔係制造問題出來.

再者, jimmyw 呢個acc係新開既, 之前果個佢話唔用, 講歷史仲耐過你地啦~!

如果你地仍然覺得唔公平既話, 歡迎PM我提出.
回復

嘩,你睇你地整到大大幾惱...
大大作也有佢既原因既拉...
我地應該尊重大大既決定...
要大大寫甘多字解悉,真係難為大大拉
大大甘做雖然難以服眾,大大可以叫佢用返原本即ACC
或者比我地知道原因,例如唔記得密碼,必須用新ACC
但係大大冇甘做,可能係大大疏忽,又可能大大大細超
但係我地應該應該相信大大係由其他原因架
我覺得我地應該向大大道歉
回復

回復 #7 Blue_Moon0829 的帖子

你唔好係到加鹽加醋呀.

你呢招以退為進係咪別有用心?

人地唔用原本個acc就一定有原因啦, 你地冇必要去考究.

你之後比人block左acc, 咁又點解要開多個新acc?

請你唔好再係到攪事啦!
回復