樓主: anthony1992

[家族招收] 鈞之道場

师傅。。。。可不可以比我钱转身啊。。。。??
我要7m。。。。
回復

您的寵物第5次轉生 精靈族 完成。(寵物身上裝備已自動存入您的倉庫)
5轉啦~唔洗比人踢~
回復

回覆 32樓 天叔 的帖子

俾左錢你lu...........
回復

(生一次可獲得一筆獎金:
  0轉~1轉    :     10,000
  1轉~2轉    :     20,000
  2轉~3轉    :     30,000
  3轉~4轉    :     40,000
  4轉~5轉    :     50,000
  5轉~6轉    :     100,000
  6轉~7轉    :     200,000
  7轉~8轉    :     300,000
  8轉~9轉    :     400,000
  9轉~10轉    :    500,000
  10轉之後可以要求裝)

我已经转了。。。
可以比我钱吗????????????
回復

您的寵物第6次轉生 精靈族 完成。(寵物身上裝備已自動存入您的倉庫)

您的師傅【anthony1992】獲得經驗【300815395】的獎勵 。
六轉左啦!!!!!!!!!
回復

回覆 35樓 天叔 的帖子

俾左錢你lu.........
回復

您的寵物第7次轉生 精靈族 完成。(寵物身上裝備已自動存入您的倉庫)

您的師傅【anthony1992】獲得經驗【610522098】的獎勵 。
可以借裝比我嗎?師傅
回復

回覆 37樓 天叔 的帖子

你想要咩????????????
回復

回覆 38樓 anthony1992 的帖子

有冇d岩騎士用ge裝/鞋/劍?
借裝會唔會冇錢收架先?

回復

回覆 39樓 天叔 的帖子

一係要裝,一係要錢........
回復