查看: 3464|回復: 37

第7章主線任(希望有得加分)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1.由千里林入去關西路 玩家只要踏上傳送點 就會有人問:「有人俾狗追,你要救他嗎?」
    簡要就會開始第7章主任 簡唔要就會正常入去關西路

2.之後,玩家會見到1個人俾一大堆狗追 e個時侯玩家只要張30隻  【兇惡野狗】殺死

3.完成後玩家就要去關西路搵史進對話。

4.之後史進會叫你去搵茶博士 搵到茶博士進行對話之後 佢會叫玩家幫佢\搵野豬肉 燒雞肉 羊肉 各50個

5.搞掂後就番去搵茶博士對話 對話完後玩家就要去廷安

6.當玩家去到渭洲道住廷安府路的時侯 就會見到一班人圍埋一齊(哦 ~佢地玩非法集會)e個時便玩家 要 先同史進對話 再同李忠對話之後再去搵魯達對話 同魯達對話後玩家就會被傳送到廷安府的油樓入口

7.黎到酒樓入口時 玩家會見到同一埋人(今次叫定差人先) e+要e次序同李忠 史進 魯達 對話而且要簡同佢地比試

有20個人回覆 再打..................

打la

打la  我好有興趣
回復

幾好幾好
+油+油
繼續繼續
回復

我想看:46:
你好過人地抄的
回復

努力加油,支持你!^.^
回復

嗯 @@  咁快解得曬   聽講要好多雜物
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-8-16 12:38 發表
嗯 @@  咁快解得曬   聽講要好多雜物

好似好多雜物都是打低lv怪的
回復

快d打啦,我好想看啊!
回復

要20人 :13:
加油:07:~~~~~~繼續打落去~~
我都想睇啊!!!!!!!!:08:
回復

D人寧願先copy人地的第7章,都唔看我地的,實在太可惡!!!!!!!
回復