查看: 1202|回復: 11

[閒聊] 本版主的水滸日記=.="

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
8月13日:
昨天我放了張值500m的點數,之後原本想買張爆lv死2的史進(差100m),
我原本想賣白仔,但我啊哥都想要白仔,就同他換了張爆lv死1的童威,
之後就回滄城買了張肥仔(孟康),之後我就去石門打怪(原本想打到11點,但是唔可以玩到11點=.=")

8月14日:
今日暫時升了1lv,升完lv之後就回東京城,
我啊哥話想要50m,我就借比他用,之後就再去石門升lv,
啊gon就來找我,我買了他20個英雄藥(用了9m,1個4500><)

8月15日:
今日在升lv之前用肥仔換馬麟,之後升lv.................
甘就過完1日

日日都有1個日記=.="
有待更新......................

我又寫^v^
8月13日:加左蕭楊做好友,佢猜左好耐都唔知我係邊個 @v@
回復

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

回復

8月13日
我俾了20個英雄藥俾青龍
然後發覺阿程5 happy = ='''
5g點算~= =
gon之日記
有待更新....= =
回復

回復 #1 雲之刺客 的帖子

我平比你ga la= =
回復

8月14日,我賣左林沖,佢....用大量物品同我換,其中有一張道長卡,我....唔小心食左,害到我要食張義士卡
回復

8月14日 好似病左,所以掛元氣,只玩左30MIN
回復

8月15日 幫個分身升左幾lv,跟著又掛元........一天又無無聊聊的過去了 =.=
回復

8月15日  冇玩一日,好慘:35:
8月16日  又冇玩一日,好慘:09:

回復

8月16日:清左61m既死經la,但係同kc玩pk,大家唔kill,好好玩,之後多左好多人一起p,d2轉冇p我地,好好人^^,之後nolove同d未轉成日死(他鄉遇故知都死埋,佢係我老婆『蕭楊』黎架= =),之後2轉唔小心p死我地,多左成19m死經la= =

回復