查看: 1290|回復: 7

..唔該幫下我,關於太尉..

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

我想请问下
太尉应该用乜装备?

有個朋友同我講
太尉用太陽系裝備+點 極。青龍珠就唔錯啦

但有D朋友又同我講
太陽系裝備唔系幾好用..

你地話咧?

其實我唔系幾識
所以需要你地既意見~

多謝~

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
飛雲z -5 帖子不符合發表的版區及移往適當版區。

查看全部評分

303金鼠頭,玄裝,252龜披/303鼠披/252風車披/303龍鞋+303龍左上,303烈陽武
回復

303金鼠頭,金鼠328玄武3件,金鼠328塔甲,303神龍鞋,303神龍項,金鼠252風車披,金鼠328/353排武
唔止太尉岩用,所有魔攻職都岩既
回復

303金鼠頭   252金鼠風車披   金鼠塔3    303神龍鞋   303神龍項                                  金鼠白虎扇/金鼠玄武扇      金鼠玄武右下     金鼠玄武左下    金鼠玄武盾

还有可以用         魯智深株      或      排座装
回復

多謝各位..

還有噢..
版主不好意思噢..
我看其他人那樣發帖
我也就在哪裡開咯..
不好意思
麻煩你了..
回復

每个人都说不一样的...到底哪个好..
回復

老实说玄武扇魔攻超低的。。。用太阳武器会比较好

==那时看到328烈阳扇1万多魔攻  353玄武扇也差不多1万多
回復

353虎扇,53jj set, 53噴背,53鼠頭 (價錢自理) (大約$6500-8000)
回復