查看: 1302|回復: 10

[意見] 水滸搵錢好難!!!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我玩過咁多隻online game 發覺最難搵錢的就係水滸。
水滸冇咩勁寶係可以打出黎,要搵錢唯一方法係買點(雲起可真會做生意!)
真的有人會去打那些武器/技書/寶箱去搵錢嗎?就算真係有,那些人也要用上幾個月/1年才能搵到千幾萬!
而且d寶買比人又唔多錢/npc就更唔值
加上裝貴/勁寶要打高lv怪先有/點數先買到
新手點賺錢?點先有勁裝?唔要勁裝?
水滸勁的定義=有勁裝
冇勁裝,自己打怪,想同人p,有十條命都唔夠你玩
雖然大部份online game都係咁,但起碼有lv來平衡返!!!(咁努力升lv米得啦!!!)
升lv仲難,唯一升得快米假結,當然,要大筆錢!要銅婚!!!
升lv又難/賺錢又難!點算好?
大家有咩方法幫下d新手去賺錢?有咩好提議,講出黎!!!
如果大家對我呢個post有d咩不滿,講出黎!!!
大家對水滸仲有咩不滿,講出黎!!!
大家仲想唔想玩水滸,講出黎!!!
唔是 wo = =好易打 $ ja = =
回復

點打?我真係唔識!!!
回復

非常難賺錢...
回復

低级的确实很难
回復

我 help爆有 100 m 以上 @ @(他地比$我)
回復

最不滿就係唔出新技加新圖 凸
回復

回覆 7樓 KIT 的帖子

你唔是 ma ...........咁便 凸 = =
回復

不会阿,帮炸一天可以10m+++ 哦~

不会很难拉,问题是,你最少要3t

不然都要在输钱
回復

回覆 6樓 kwokwai123 的帖子

m是指甚麼?