查看: 710|回復: 17

[問題] 個人的升lv意見

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
聖騎士低lv好難升.........一高lv,+上有勁裝,10轉之後超強.........
最好同刺客一組,高lv可以升得好快,
聖騎士5洗自己出手,只要幫刺客+攻,+防就ok.........
刺客用分身+多重攻擊............高lv的大大知道呢一下威力好大
只要刺客用分身+多重攻擊,聖騎士刺客+攻+防............
之後如果刺客用緊全套月光(月滿之怒)..........+上.會心一擊........
可以說是無怪擋到.............

大法師係好多人低lv的選擇.............因為無視防禦............
可是......高lv冇咁多魔攻...........而且冇突出破壞力的攻擊
大法師高lv好少人做...........因為組左人都冇好處...........
不過........你有聖獸魔杖的話..........高lv時不會太難升

(以上係個人意見......5鍾意5好話我 )
聖騎士 10 左唔易 up = =一定要卡 up = =(gm 唔好 - 我分= =儲$buy 卡中)
回復

回覆 2樓 kwokwai123 的帖子

聖騎士10轉左組刺客升.......好快
回復

但冇人理我  = =?找
回復

一般無聖獸裝都唔會玩刺客
一黎唔夠防二黎攻又唔高
最重要系唔夠敏-.-
回復

原帖由 BaHu 於 7-7-2008 08:20 PM 發表
一黎唔夠防二黎攻又唔高
最重要系唔夠敏-.-

我用緊葬憶虎吼刃.........
回復

回覆 5樓 BaHu 的帖子

咁你比個我得唔得 = =
回復

原帖由 BaHu 於 2008-7-7 08:20 PM 發表
一黎唔夠防二黎攻又唔高
最重要系唔夠敏-.-

姐係咩都唔夠
回復

回覆 7樓 kwokwai123 的帖子

80m收回來的.............
回復

原帖由 kwokwai123 於 2008-7-7 08:32 PM 發表
咁你比個我得唔得 = =

唔好乜都問人拎
原帖由 charlesli 於 2008-7-7 08:34 PM 發表

姐係咩都唔夠

個人覺得無聖獸指虎or高級勇者劍玩刺客會好無癮
葬憶虎吼刃都正系處理到敏方面既問題
我99%迴避都勆日俾論壇寶寶殺
可能個排黑仔
回復