查看: 927|回復: 19

[問題] 地圖問題

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
為甚麼希望國度的寵物中心(野戰)六轉之後唔增加多些打怪地方?

請Tenny幫你!!!
回復

Tenny要提高升lv既難度

太e升米唔好玩囉@_@

(本人的睇法)唔岩聽唔好串=.=
回復

10轉 個地方 d exp 仲小過 5 轉 地方 = =
回復

大部分地圖都有轉生或等級限制
以下是地圖的設定:
順序是 地圖ID 地圖名稱 最低等級限制 最低轉生限制 最高等級限制 最高轉生限制 最多人數

1 新手村 0 0 200 1 50
2 斯坦姆鎮 0 0 200 99 30   
3 神木村 0 0 9999 99 30   
4 阿麥羅路口 0 0 9999 99 30
5 迷霧森林 0 0 9999 99 30   
6 阿拉其林地 0 0 9999 99 30   
7 莫里斯林地 0 1 9999 99 30   
8 赤之雲海 0 2 9999 99 30   
9 命運之塔 0 3 9999 99 30   
10 桃花仙境 0 4 9999 99 30   
11 龍牙巢穴 0 5 9999 99 30   
16 神罰之地(副本任務) 0 5 9999 99 20   
12 維多利亞港 0 6 9999 99 30   
13 死亡廢墟 0 10 9999 99 30
14 死寂神殿 0 12 9999 99 30
15 火焰之塔 100 16 9999 99 30
17 天空島 200 20 9999 99 10
回復

唔理我...................................><><><>.<
回復

14 死寂神殿 0 12 9999 99 30
到e個開始又會多反經嫁啦@_@
回復

但有排 up 12 = =
回復

原帖由 kwokwai123 於 2008-7-6 01:20 PM 發表
唔理我...................................>.

已有類似既post
https://bbs.tennyy.com/viewthrea ... &extra=page%3D1
回復

哈哈哈....我個post@_@
回復