查看: 1275|回復: 18

專家統計, 有80%正常人唔知道以下事物!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
專家統計, 有80%正常人唔知道以下事物!
>
> ◎蝦的心臟在頭部.
>
> ◎豬無法看到天空 .
>
> ◎老鼠和馬不能嘔吐.
>
> ◎貓的尿液是夜光的 .
>
> ◎世界上有50%的人從來沒有接聽過電話.
>
> ◎ 你睡覺的時候, 不知不覺中會吃入70多種蚤虫.
>
> ◎你永遠不可能用你的舌頭舔到你的手肘.
>
> ◎Sixth Sick Sheik's Sixth Sheep's Sick 是英文中最難以發言的一個句 子.
>
> ◎打噴嚏若過於強勁, 會導致胸腔破裂.
>
> ◎如果你打電話超過一個? p時, 耳朵裡的耳垢會增加7倍.
>
> ◎打火機比火柴更早發明出來.
>
> ◎你的心臟可以產生把血液噴出三十尺高的壓力.
>

最後一個 ...

◎根據統計, 有90%的"傻人"未睇完呢篇妙事, 已經試圖用自己的舌頭舔自己
的手肘!

唔准講大話, 你有冇先 ?????
冇............因為個樣好kai
加上我笑到肚痛........
回復

冇舔自己手肘wo = ="
回復

回覆 3樓 幻幻 的帖子

如果我d骨斷曬..........
就有d可能
回復

以上既野有大約50%我係知道的
回復

老鼠和馬不能嘔吐= =呢個唔知= =
其他都知道啦

◎根據統計, 有90%的"傻人"未睇完呢篇妙事, 已經試圖用自己的舌頭舔自己
的手肘!
我冇啊= =我係其中10%人??
回復

好彩我都係個10%.....
回復

=         =||
中左...我真係舔..
回復

唔講我真係唔知-____-
回復

好多我都知道
部分更做埋實驗tim
好似蝦的心臟在頭部.
打噴嚏若過於強勁, 會導致胸腔破裂.
回復