查看: 1518|回復: 11

[轉貼] 關於【價低者得】的分析

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
抱歉,我出現左誤解,下面更新返.

首先唔鼓勵玩家參與,因為同中六合彩冇分別,多數落空.(不如直接拿錢買六合彩)

分析1:就算閣下有三萬點都唔好咁開心(假設上限3000點),因為可能有唔只一個人大包圍,變相益左第一個投一分果個人.
      之前十部30000的的機甲都有人換
分析2:由而家開始個個月都有得玩,應該一期勁過一期.

注**等果更多水魚玩家恨雲起,正常人俾人昆左幾千點,點都會有點失望,閣下會?

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
KIT + 2 多謝分享。

查看全部評分

不如直接買裝...........咁樣好易破產..
回復

唔是好明 = =

唔是好明................
回復

唔多明樓主講咩- -
回復

其實這個系統大馬很久之前都有了
每星期拍賣一樣東西 都是拍賣一些特殊裝 是101件那種

一開始反應不錯 但到了後期 沒什麼人支持了
然後才沒了這個系統

我的看法:就算丟太多錢也未必拿到,
        看幸運女神關不關照你咯
回復

回覆 1樓 bluelion 的帖子

我都唔想講咁多,,,,但希望樓主認真睇清楚玩法先教大家=,=

統將於結束後計算最低投標點數,而該點數必須沒有多於一位玩家提出,投出該點數的遊戲帳號方可獲得虛擬寶物
回復

回覆 5樓 Wayne 的帖子

我看到的時剛剛開得時候都很好
過後半年沒玩回來就沒了
回復

回覆 6樓 飛雲z 的帖子

範例1:
投標結束後,所有玩家的叫價點數分別是1至50點,而其中只有11、13沒有超過1位玩家投下,其他均有 兩個或以上叫價,那該虛寶將由叫價點數最低(即11點)競投之玩家獨得。

範例2:
投標結束後,所有玩家的叫價點數分別是1至50點,而並未有玩家叫價51或以上,全部數目均有兩位或以上的玩家叫價,那該虛寶將由 第一個叫價點數最低(即1點)的玩家獨得,由投標次序決定。

要玩鬥快ga
回復

原帖由 ~JaNeT~ 於 2008-7-1 04:23 PM 發表
範例1:
投標結束後,所有玩家的叫價點數分別是1至50點,而其中只有11、13沒有超過1位玩家投下,其他均有 兩個或以上叫價,那該虛寶將由叫價點數最低(即11點)競投之玩家獨得。

範例2:
投標結束後,所有玩家 ...

咦~係啵....但係你覺得有機會可以所有人一樣咩?! 雙龍我已經買左大包圍,上限截止今朝去到3000點叫價! 應該冇可能1點成交掛! 呵呵
回復

回覆 9樓 飛雲z 的帖子

可能其他ser都有人志在必得
回復