查看: 1546|回復: 10

魯ser d狗人

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
e個論壇都冇乜人講魯ser d狗人,e家我講

1.天間星入雲聰
佢好仆街,昆左我個fd好多野,佢認我個fd做契弟跟住就即刻問我個fd借野:竹頭,3隻英......(其他我唔記得左,但係一定仲有好多),借左裝話精爆左,借左英話死左,俾我見到佢實打傻佢\

2.大哥細
其實同天間星差唔多,有人仲話e兩條友係同一個人,所以唔多講

3.狗不理
我同人組隊打怪,引手引左一大堆怪,但係唔小心經過佢地頭,但係冇搶佢d怪,但係佢條仆街一野爆晒我地d怪,仲鬧我地做乜入左佢地頭,個時我真係想屌佢奶媽

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
Tenny -2 請注意用詞 - 嚴禁粗言穢語

查看全部評分

原帖由 折翼天使 於 2006-8-13 06:56 PM 發表
e個論壇都冇乜人講魯ser d狗人,e家我講

1.天間星入雲聰
佢好仆街,昆左我個fd好多野,佢認我個fd做契弟跟住就即刻問我個fd借野:竹頭,3隻英......(其他我唔記得左,但係一定仲有好多),借左裝話精爆左,借左英話死左 ...

狗不理誤會左姐,你唔洗屌人地奶媽既:42:
回復

駛唔駛x人地奶媽奶媽咁嚴重?= ="
回復

1同2我識la 隻 天奸商昆洋沖 成日易人果陣拉走自己果件手快快就會比佢昆= =佢d英勁個我仲成日問我借英...兒家係老ser ge 1等1大富豪 財富榜排行第2新家個千萬= =

2.大哥細成日爆粗,人地唔組佢就爆1下搶晒d怪我地d英味停所以就幫佢kill埋d怪= =1等1偷經王= =
回復

天使~其實你記唔記得果日發生咩事呀!!

我同個朋友2個係到爆怪,你同 聖手書生 過來叫我地入組,我地唔入 你地就去引怪想殺我,之後你地俾我罵,罵完之後仲過來搶我d怪,咁我爆番自己d怪有咩問題先!! 

講狗 我邊俾得上你同 聖手書生 呀 
回復

折翼我支持你

果個天間星上次同龍殺手(唔係我)交易金龍頭果陣話明500m
點知條友比左50M,LEE D手法好常見咩都少個零,比龍殺手係公頻唱衰佢
仲問我要唔要佢話要750M,我同佢講你想50M賺多700M
佢又話咩50M呀跟住佢冇理我,佢要咁多錢托咩(佢有6700M)
上次仲密我表妹話幫佢升到一轉但要錢我表妹都80LV啦
洗佢咩岩岩仙一轉

個大哥細不在話下啦
放爆LV全命甲史             500點
放金龍頭(兩個精6+300MP,一個精5,一個6龍頭)500點
有個叫KAI子花比佢昆左150點話換金龍頭要比點仙,比完喇,一係唔你一係話我大哥話要多150點
唉..........啲狗人狗到我唔想打
回復

還有啊!!

有個叫聖手書生的人啊!佢成日話借來借來,借左之後就立即下線:21::21:
回復

唔係你同聖手書生搶怪?????
唔小心????
無野呀你:26:
自己pk仲想屈人....人渣<話你2個呀>
唔組你唔得呀..你2個引怪殺我地都唔出聲啦

人渣<話你2個呀>
回復

原帖由 瘋之戰士 於 2006-8-13 07:25 PM 發表

狗不理誤會左姐,你唔洗屌人地奶媽既:42:

誤會????
1 d 都無誤會到佢2個:26:
呢個天使諗住自己有2個1轉ac就虾d低lv<以為自己大q哂>
1轉喎...好勁呀..好驚呀...凸
仲凸人
垃圾<都係話佢2個呀>
回復

原帖由 winghung 於 2006-8-17 09:41 發表
有個叫聖手書生的人啊!佢成日話借來借來,借左之後就立即下線:21::21:

聖手書生的真身是我地的活動大使
回復