查看: 1293|回復: 11

[公告] 宋江伺服器補償名單

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

「宋江」及「武松」伺服器合併後,於【宋江】內所有擁有山寨的幫會會員均會得到”踢雪烏騅”座騎乙隻作為補償。(以5月21日10時59分為止,擁有山寨的幫會會員才計算在內。)請各玩家於合併後親自到禮品大使領取物品,以下是補償名單:

幫會名稱:〝聚︴義﹏堂

白風雪        【剎】        ∼夜空花∼        奶b〞        •憂•        藍斐
哈魯        團長        劍無緣        bear        >成<        希望武神
乂大笨明乂        ☆懈◎咎★        ?謎?        『紫』*雲天        絕。色        Cici﹏╭*
美味廚師        0o雞昌o0        Selima        ×〤蛋散        普通        杜小雨
.忌廉.        靈劍仔        乂雲吞乂        ♂春﹏虫虫♀        若情        └§戀雪◎※

幫會名稱:FAITH@Zaft

提爾        奇心未定﹏標        閒人        小堯        黑主御        哈瑪
伯言.遜        〝毛●毛〞        Mr•YUI        霜雪        魔根先生        靈∼龍
琳琳        卡爾        靈雪        索柏        夢仇        小妍妍
鏘仔        滕縞寶        嘉Ka〞        豬豬﹏        123312312        龍雪﹏〞

感謝各玩家對《水滸歷險Online》的支持。
希望武神..
@@..tenny都去左宋ser??
回復

唔知隻馬加咩呢
回復

4個ser都未開返牙.....
想知能力值都要快d開返ser
回復

係lo~e+都重未開
回復

唔該尋晚問我要唔要黑馬果位師兄pm我!!
回復

a.a隻野5知咩樣架呢?
拎左既post d相來睇下xD
回復

原帖由 暮夕吻 於 2008-6-18 04:04 PM 發表
a.a隻野5知咩樣架呢?
拎左既post d相來睇下xD

回復

原帖由 操控自如 於 2008-6-18 03:36 PM 發表
希望武神..
@@..tenny都去左宋ser??

有人扮我.
回復

點解無無ser分><
回復