樓主: 夫子

[問題] 你地考完試未?

回覆 30樓 夫子 的帖子

科學:86(太簡單了,鬱悶)
英文:90(把武俠小說精神帶進英文,結果大受好評,鬱悶)
健康:86(背屈機的比賽規矩,鬱悶)
體育:93(踢波踢到成身傷,重踢埋人,鬱悶)
BAND:95(最痛苦的一科,手腳並用,鬱悶)

反正就是鬱悶= =辛苦總有回報
回復

回覆 31樓 聽•雨•軒boss 的帖子

體育都有分計-  -" 我都係135/11x咋-  -(都係轉做a b c d e- -)
睇唔出你運動勁-v- xD
回復

原帖由 hoyin2121 於 2008-6-22 11:48 AM 發表
體育都有分計-  -" 我都係135/11x咋-  -(都係轉做a b c d e- -)
睇唔出你運動勁-v- xD

我地男女分開計
我地十個人上體育,兩個女仔,另外果個doen’t move
九個人就四對五

我無數次踢波果陣踢跌人= =重要系同一個人= =
打網球又homerun@@去到n遠執波

不過最耗體能還是音樂課= =
回復

回覆 33樓 聽•雨•軒boss 的帖子

除左籃球同手握力之外- -其他都差唔多all滿分
回復

回覆 34樓 hoyin2121 的帖子

我籃球 左手一球 入左∼ 右手一球 又入左∼看到老師嘆為觀止∼∼
回復

回覆 35樓 聽•雨•軒boss 的帖子

2球咋- -?  我入5球得2/10

仲差2科考完試啦- -
回復

good luck man!
回復

考完
回復