查看: 2177|回復: 20

林ser ge數字佬

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
今日我雙開,有人組左故知仔係白芽拉經,個數字佬就哈佢,話佢係人妖,跟住我蕭楊就話佢,問佢:你記唔記得我呀!做咩哈我呀!跟住佢就話要追我,一直追到返京,又向我示愛(鋒bstc都見到),我唔理佢,佢就一直跟我去到千里林,我行得好快,佢死都跟住,直到佢比人組左>.<佢真係勁煩.....大家小心d佢:21:
呃post= =貼3次,個數字人一直好煩嫁啦
回復

同意!!!!!!!!!!!
回復

係係,我都見到,係咁追住呀蕭姐話要咀佢._.
佢有個老婆小玉嫁啦,仲要追多個蕭楊,佢可能淫過蜜餞呀...
之後我話比小玉知,佢竟然話唔理佢\,真係唔怪得啦~!
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-8-12 01:42 PM 發表
今日我雙開,有人組左故知仔係白芽拉經,個數字佬就哈佢,話佢係人妖,跟住我蕭楊就話佢,問佢:你記唔記得我呀!做咩哈我呀!跟住佢就話要追我,一直追到返京,又向我示愛(鋒bstc都見到),我唔理佢,佢就一直跟我去到千里林, ...

數字佬係林沖ser的黑名單中1-5名,:30:
>愛之原<本來已經係我二姐夫啦,
無無啦啦又追我二家姐,:26:
二家姐同二姐夫結左婚,:13:
點知個死人數字佬挑釁二姐夫同佢pk,:21:
可惜挑釁不成功~:00:
回復

上次有個叫英文數字既人昆我
我懷疑係同一個人
回復

原帖由 不倒翁 於 2006-8-15 01:32 AM 發表
上次有個叫英文數字既人昆我
我懷疑係同一個人

唔係= =
英文數字&中文數字都係昆人:45::45:
數字佬個新AC叫數字bb 佢係煩+賤但係唔識昆人:42:
回復

佢唔係好煩 佢巧巧人嫁:17:
回復

:08: 邊個話我淫(蜜餞)係人都知成個林ser之唔淫既係我架啦!!!!!!
回復

回復第 9 帖由 。行加橙﹏ 所發的帖子

你個名好似某粗口x家產=.=”
回復