查看: 1427|回復: 3

申請版主

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
申請版區 :封魔獵人
自我評價:雖然自上次給壇主否決後只有好短時間 但我相信我可以擔任這個版主的職務
人地否決得你緊係要時間觀察

你覺得如果版主係咁易就能做到既錦你錯啦

同埋你最低既要永都未做到....人地點樣放心俾個版主你做?

如果你話對呢隻game 好有認識,,,,但係你最簡單既都未做到 錦又有咩用?

如果你未做到又係錦申請既...我覺得你未做到tenny講目標前你都唔會申請成功囉...
回復

回覆 1樓 chowalex 的帖子

1. 發多一些有資訊性既主題.

2. 如kit 話齋, 一切都要講時間既.

3. 冇人流, 做版主又有何用呢?

4. 有時有d人就算冇申請版主, 我都會推薦, 你知點解嗎?

5. 雖然你都身為貴壇既管理員, 但係呢度就一定要守呢度既規矩.
回復

回覆 3樓 Tenny 的帖子

Tenny好嚴肅啊!!!
回復