樓主: 飛雲z

[轉貼] 2008歐洲國家盃積分表及賽程表

關閉 [複製鏈接]

回覆 50樓 hoyin2121 的帖子

一早睇好土耳其羸波= =
冇乜意外
回復

原帖由 暗流 於 2008-6-21 08:53 AM 發表
一早睇好土耳其羸波= =
冇乜意外

人地第119分鐘入波,佢第120分鐘入波
咁都仲話冇意外??
回復

回覆 52樓 anthony1992 的帖子

上次對捷克都係咁啦= =
回復

回覆 52樓 anthony1992 的帖子

有咩意外?咁唔通巴西對中國  巴西臨尾入波就好意外==?
回復

回覆 51樓 暗流 的帖子

荷蘭輸左la xD
話左軒生唔係流既-  -真係技術性擊倒la  russia隻翼真係好勁- -120分鐘都係咁落到底傳波 - -保護波能力又強  荷蘭今次真係抵輸

話事話  3支首名出線輸晒= = 西班牙唔好輸呀- -
回復

回覆 55樓 hoyin2121 的帖子

我既荷蘭輸波
慘呀,希丁克好野,我依家支持俄羅斯
希望俄羅斯對土耳其
回復

回覆 56樓 暗流 的帖子

唔係講笑...分分鐘好似上次希臘咁- -爆大冷....  不過就算西班牙輸左villa都有機會拎神射手=  =  我鍾意西班牙除左打地面進攻足球外...仲有  太多靚仔-V-  xabi alonso,,f.torres..villa    -     -  好正
回復

回覆 57樓 hoyin2121 的帖子

俄羅斯既神奇教練真係好神
咁都可以以俄羅斯既人腳打羸荷蘭
土耳其同俄羅斯加油
回復

回覆 58樓 暗流 的帖子

yo  西班牙入4強-V-  e場波睇到佢地個人技術真係好強  雖然對住意大利既防守真係入唔到禁區   但係射門大比數= =好似西班牙差唔多20射  意大利6定8-  -"

最後十二碼卡斯拿斯救到2粒  4:2嬴了-V-   正呀...下場對軒生既俄羅斯  唔知點呢

回復

更新左賽果了!! 你地呢班波牛千其咪罵戰~~~
回復