查看: 1715|回復: 11

[問題] 有關溝渠老鼠的技能"偷竊"

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問係咪有bug? 我見佢出完"偷竊"技能後, 都冇顯示"你得到了xxx".

我試過好多次了, 次次都係出完技但偷唔到野, 定係偷到野既機率好低?
Boss級怪物偷唔到.....普通怪偷垃圾...廢技1個
回復

原帖由 yeos 於 2008-6-12 10:09 AM 發表
Boss級怪物偷唔到.....普通怪偷垃圾...廢技1個

我連普通怪物都偷唔到
回復

點算,偷竊mouse是 廢物....賣不出去??? 無人要
回復

連普通都有問題
回復

你d運高d......偷到野的機會高d
回復

原帖由 lamlokman 於 2008-6-12 08:00 PM 發表
你d運高d......偷到野的機會高d

真GA 如果是真就好羅 試下先 多謝分享
回復

我想問有無人試過成功偷到野? 我未試過- -

我係東京城, 都冇怪物, 佢都會自己出招技 - -
回復

要老鼠偷東西需要按怪

但是很明顯技能有bug.......

我按皇怪 它說怪物身上沒有物品給我偷
按普通怪 他說不能從皇級怪物中偷取

一句說完﹐沒有bug就不叫水滸了 Bug永遠都與您同在
回復

原帖由 play4fun 於 2008-6-26 01:53 AM 發表
要老鼠偷東西需要按怪

但是很明顯技能有bug.......

我按皇怪 它說怪物身上沒有物品給我偷
按普通怪 他說不能從皇級怪物中偷取

一句說完﹐沒有bug就不叫水滸了 Bug永遠都與您同在

之前隻老鼠出完招技..咩都冇
回復