查看: 2309|回復: 20

[其他] 打鬼王~揾笨ga

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我好唔中意lee個鬼節任務~比D一/二轉玩曬啦!!!出lee個任務ge第一晚我就系紫金山打鬼王,講就話佢20lv但系我打佢就得1血(我60幾lv) 净系D二轉爆曬,,又得一隻鬼王,搞到D人爆曬粗..好鬼憎lee個任啊!!!所以我第二晚都無去打,,費事曬我時間.
真係唔多得,就算我係1轉打,都比2轉玩晒,鬼王又小,想打D人又多,又得晚上8點先有得打

但為左免費有1個咁勁既背飾無計
回復

其實個個都打算打呢個背飾
所以2轉實同你搶
怪的只可怪佢係2轉
老實講: 2轉係水滸而家係大哂架
同埋,背飾唔洗錢,gm一定預左多人打架啦
所以邊會錦易比人拎到呀
回復

不過, 聽我個二轉劍客fd講,

隻鬼王超多血....

計埋佢自己, 12個2轉一齊用2轉技都打唔死隻鬼王....

要狂出技打好耐先打死隻鬼王...
回復

kekeke

我打到~~不過賣左1500m
如果唔係難打洗咩咁貴喎
夠野勁過蝴蝶小小...唔算太勁
但係計埋起黎全個星期~~全個ser應該都係會有90個左右
難打係應該.___.
----------------------------------------------------
但係我睇希望有一個問題:佢話會有機會打到鬼月記念裝備<---唔太明白~only見到靈背
回復

難打到呀媽都唔應得 比人搶曬d怪 點打呀 舍gm真係白痴 要我地咁多人一齊打王 計我話做任就算la 你地話係唔係喇    請回
回復

原帖由 kira2068 於 2006-8-11 09:09 PM 發表
我打到~~不過賣左1500m
如果唔係難打洗咩咁貴喎
夠野勁過蝴蝶小小...唔算太勁
但係計埋起黎全個星期~~全個ser應該都係會有90個左右
難打係應該.___.
----------------------------------------------------
...

kukukuku.......
我2000m賣左一個出去,
弟二個比我精6精爆左= ="
回復

大家絕對可以放心   就算而家打唔到遲d一定有機會得到
以雲起性格   有得搵錢一定唔放過   等佢出封妖3 (預計ja)
一定有大量未見過背飾出現 (包括死靈我諗)
好似之前絕左既獅頭咁  都可以係金銀銅婚抽   你話gm見到咁多人想要
會唔會放過一個賺錢機會丫拿 ??
回復

我都覺得有d唔公平
隻鬼王勁多血, 都真係俾2轉玩哂
其實個死靈背飾對二轉黎講都唔係好勁, 佢地d裝是但加個字首可能仲勁
除左紀念價值之外真係冇乜用
就算d人放返出黎, 要成1000m, d新人根本就冇咁多錢, d能力set到咁勁都幫唔到人
其實d二轉本身都好有錢架la, 打左一個做紀念咪算lor, 唔好打幾個出黎買, 同我地呢d真係有需要ge人搶la
我連買蝶背都唔夠錢>.<
講真, 我寧願個背飾廢d, 好過我咁努力去打都打唔到, 得個恨字
回復

:09:上次我重衰,
打到出死靈背之後LAG鬼左:21:
:09:
回復