查看: 2080|回復: 15

有圖既莊客轉義士任∼

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1. 先到翠平山莊客考官天鋒接任。

2. 天鋒會叫你到6個礦場區找尋一批貪贓的下落,並把這些貪贓共 6 批掘出來。
 (滄州城,陽谷縣,景陽崗,石門,東京金、銀礦場)
PS. 只要去o岩地方,一禁鋤頭就會有架啦^^

3. 把貪贓交到考官天鋒那裡,他會給予你一份名冊,那是需要救助的百姓,你需要逐一找出他們的下落,並把貪贓給予他們。

4. 接著考官天鋒要你擊倒200個森林野人 (陰.太極岩/金剛洞.南)
    p.s. 最好係找人同你一齊打,如果唔係就要打好耐架啦∼

5. 擊倒完之後回去找莊客考官天鋒

6. 莊客考官天鋒會給予一轉職業選擇:義士或浪人

義士
1. 到陽.太極岩的 極陽之塔(-69,49),打倒 陽.影子義士,取得陽.義士憑證回去找考官天鋒, 他會收走憑證。

2. 再到陰.太極岩的 極陰之塔(63,-1),打倒 陰.影子義士取得陰.義士憑證, 回去找考官天鋒,他會收走憑證,即轉職成功。

99Lv就可以轉架咩= =a? 唔係100先轉得咩

99Lv就可以轉架咩= =a? 唔係100先轉得咩
回復

99lv做轉任,100lv打陰陽•xx
回復

柯南小子=0=
認唔認得我呀
200605127呀
回復

你終於轉左LA
睇黎我都要努力升:37:
回復

原帖由 天空之情 於 2006-8-11 07:48 PM 發表
柯南小子=0=
認唔認得我呀
200605127呀

你唔講我都唔知你係200605127= ="
我轉左做義士之後,
好似多左人組= ="
未轉既各位大大要俾心機呀!
我都係玩左成年先轉到炸^^
回復

99lv都可以接任務,不過極陽之塔同極陰之塔要100LV先入得呀嗎。
所以d人咪100lv先做囉~
回復

99Lv就可以轉架咩= =a?
回復

好波
你轉左拿,你找蔚打下啦
回復

唔~請問係99 lv可以轉定係100 lv呢?
回復