查看: 1690|回復: 18

[公告] [香港] 2008-05-28(三)例行維護公告

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
2008-05-28(三)例行維護公告

基於《水滸歷險Online》本日伺服器搬遷事宜,2008-05-28(三)之例行維護時間將改為上午10:00 至 下午6:00,伺服器維護期間將不能登入,如伺服器提早開放,將另行公告,造成各位的不便,敬請見諒。

感謝各玩家對《水滸歷險Online》的支持。

6點先on得,悶死水滸既朋友!
-___- 又唔on得  好彩岩岩打多佐個303玄盾
今日仲會出埋太師任嫁應該  點解無提既?
回復

剛打到 252 刺客甲 ... 不過m'sia server沒關...我可以繼續打
回復

你成日都打衫   俾你打幾多隻都無用
回復

不知道是不是改了機率..這幾天完全沒掉過 303以上的 裝備... 不過大馬在戶外活動買得到任何等級的玄武裝... 順便問下是今天出 328塔裝麼?
回復

原帖由 Froz3nbabe 於 2008-5-28 11:54 AM 發表
不知道是不是改了機率..這幾天完全沒掉過 303以上的 裝備... 不過大馬在戶外活動買得到任何等級的玄武裝... 順便問下是今天出 328塔裝麼?

303或以上裝備不是禁易掉
回復

我TRY過 一天掉兩個 328.. 連續兩天掉2個328.... And.. 3天掉4個303手鏈 ..目前有2SeT 打算同Gm在買1Set
P/S : 都係冇人回答我 When 出328太師照牌..

回復

原帖由 Froz3nbabe 於 2008-5-28 12:10 PM 發表
我TRY過 一天掉兩個 328.. 連續兩天掉2個328.... And.. 3天掉4個303手鏈 ..目前有2SeT 打算同Gm在買1Set

你地邊機率禁高
回復

係我勤力換返來GA....一天12玄武...我大概打左 8-9只...
回復

-___- 我之前打曬12隻   不過成日都要組人打  我都係打過一個328盾   不過賣佐
回復