查看: 3648|回復: 48

[交流] 請問你們在遊戲裡面,會不會把錢借給不認識的玩家呢?

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
請問你們在遊戲裡面,會不會把錢借給不認識的玩家呢?

在遊戲里面,我會先看數目(1k~10k)我都會給的~如果在10k以上的我不會給.我只會給他們打怪掉的垃圾裝備武器,拿給他們,叫他們自己拿去賣給npc

大家也來交流一下吧~~ ^^"
可能la-v-1k-5k可能借裝不過唔會比金鼠之類ga勁裝^^
回復

當然不能借哪些強勁的裝備啊...
回復

-___- 一係唔俾  一俾就俾夠10m-100m
回復

回覆 4樓 【銘】 的帖子

10m~100m..有錢仔
回復

=.=多數俾錢d人仔坐船去京咋
駛唔駛100m呀  渣飛機咩你
回復

我最多俾過10m,通常都係叫佢地掛野找錢~
回復

其實佢係講緊借錢比唔識既人lo~_~明不明?
回復

我至蠢....借錢比唔識既人
最多借過300m=  =
回復

usually i dont lend ppl equipment...money i think okla.....cos can earn bak by sellling the thing that we get from killling monster..so 100k below nevermind de.....
but 1 m is it too many.........may be i'm not so rich....
回復