樓主: jeff22168

[新]天哭精煉碎石,[新寵]聖獸朱雀

關閉 [複製鏈接]
起碼比香港好=-= 香港機甲都要7千幾蚊  咩都要抽 買2個包有得送 香港買十個都抽唔中==
回復

感覺上 根本係破壞遊戲ge公平性
仲要破壞得好緊要
仲有個問題 就係 我想知隻game 係唔係唔比魔攻職好玩pk ?

回復

原帖由 翔麟 於 2008-5-24 12:01 AM 發表
感覺上 根本係破壞遊戲ge公平性
仲要破壞得好緊要
仲有個問題 就係 我想知隻game 係唔係唔比魔攻職好玩pk ?

物攻珠易抽 史珠有加物攻魔防物防 而魔攻冇加魔攻物防魔防 o既珠
遲d出出下有精18石都敢死

回復

7m1魔攻 打1個2轉100ge人 出暴風同地震得都秒唔到
個2轉人仲要係冇加狀態
回復

聖獸朱雀可以學4個技能
當中有機會學到的特殊技能:
朱雀魂 (主動技能) - 令主人進入朱雀狀態 。 朱雀狀態效能:100%風功/風防 , 50%迴避率
朱雀守護(被動技能) - 提升主人 30% 魔法攻擊

风防风攻???风属性的技能X2????
回復

回覆 12樓 翔麟 的帖子

破壞?

物攻職d裝加既攻多過魔攻職既魔攻幾多?

史珠又加魔防

物攻職本身防都叫做較高血又較多

如果錦樣都叫破壞 我諗不如唔好出魔攻職囉

天魔/一閃/葬月/破甲個d 幾變態.....

你話天監技高上限 .... 錦有癟葬月個d 出得咁快先?

我唔信你屈哂史珠都頂唔到一個魔攻職既天尊囉
回復

原帖由 KIT 於 2008-5-24 08:58 AM 發表
破壞?

物攻職d裝加既攻多過魔攻職既魔攻幾多?

史珠又加魔防

物攻職本身防都叫做較高血又較多

如果錦樣都叫破壞 我諗不如唔好出魔攻職囉

天魔/一閃/葬月/破甲個d 幾變態.....

你話天監技高上限 .. ...

佢宜家係話魔攻職難玩
回復

咁我問你 328裝到 加左4粒金鼠殊 2粒魯珠 +303金鼠 +303神龍鍊 +202陰 +左8仙
同1個 2轉100ge人打 係秒唔到lo  個2轉仲要係咩+魔防狀都冇出  仲要比2轉打死
已經係成套勁野都秒唔到2轉~"~
雙方都冇開寵同寵騎
回復

回覆 18樓 翔麟 的帖子

沒可能吧==我地有人303裝全史 白塔朱裝 都係5m5魔防到 唔加野
回復

朱雀加魔攻 = .= 唔岩我用...
回復