查看: 884|回復: 6

[意見] 不滿雲起服務契約 十

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
10.1 所有在遊戲中所得到的虛擬物品,全屬本公司之財產,會員於遊戲內所得到的虛擬物品絕無任何擁有權,本公司亦有權回收所有於遊戲內的任何物品而不作補償和通知。

10.3 於遊戲內之虛擬物品如因系統錯亂或其他因素,而令有關物品消失或回溯,補償與否皆由本公司決定,而閣下必須遵守有關的補償方法。

1:我地用點買返黎既野都係雲起,絕無任何擁有權,佢鐘意回收所有於遊戲內的任何物品而不作補償
2:因系統錯亂或其他因素有關物品消失或回溯點解可以唔賠償,一間公司自己做錯野都可以甘架咩
3:如果我今日買10幾張點卡抽神龍eq抽完啦,佢一句唔該回收返哂d eq都得架喎甘講 仲要唔駛不作補償

=.=...呢d契約好似..逼我地放棄水滸
回復

佢低能

賣家賣完俾買家既野 賣家仲有個擁有權 佢係咪食屎食上腦?
回復

十二、遊戲管理:
(使用半形之繁體中文、英文及數字以外之字元設定角色名稱者,一律刪除帳號內的全部角色及相關電磁記錄)

好好笑= =改名都比人封ac...即係你個名衰都要封
回復

原帖由 ACWUB 於 2008-5-3 12:47 PM 發表
十二、遊戲管理:
(使用半形之繁體中文、英文及數字以外之字元設定角色名稱者,一律刪除帳號內的全部角色及相關電磁記錄)

好好笑= =改名都比人封ac...即係你個名衰都要封

而個而經有個post啦
回復

哈哈..
雲起...依家越搞越衰..
回復

10.1 所有在遊戲中所得到的虛擬物品,全屬本公司之財產,會員於遊戲內所得到的虛擬物品絕無任何擁有權,本公司亦有權回收所有於遊戲內的任何物品而不作補償和通知
咁用真錢買的東東....
是雲起的囉 ><
那麼真錢是雲起的囉 玩家們的真錢是雲起的嗎?
玩家們的真錢玩家們絕無任何擁有權嗎?
回復