查看: 1968|回復: 19

[問題] 我想問0運用精鍊礦石係唔係可以100%精6同7

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題
有冇人答到我
+6开始很难咯,不是100%
回復

咁你ga意思姐係話唔得la
回復

唔係
好多人精6個時用高石就得了(6m運- -)
精6用念石100%得tim(除非你太低運)
精7就1定要用
但係都唔係100%得
只係好高(講緊你6m運)

講埋
精1次全能力+2%
回復

0運可以100%運到7同6仲可以精到10tim,係唔係先~
回復

原帖由 jordan 於 2008-4-26 08:54 PM 發表
0運可以100%運到7同6仲可以精到10tim,係唔係先~

睇清楚d係用精鍊礦石你咁都精到10
回復

+5 only
回復

原帖由 職業殺手 於 2008-4-26 07:03 PM 發表
唔係
精7就1定要用
但係都唔係100%得

講埋
精1次全能力+2%

我想問 閣下係指排裝 還是雀eq
回復

原帖由 職業殺手 於 2008-4-26 07:03 PM 發表
唔係
精7就1定要用
但係都唔係100%得

講埋
精1次全能力+2%

咁姐係點
如果精2 能力係+1000
咁係1000*1.02*1.02
定係1000*(1+0.02*2)
回復

1=初级精年石
              2=初级精年石
              3=中级精年石 / 初级精年石
              4=中级精年石
              5=高级精年石
              6=精年真元 / 找人帮精6用 高级精年石  ( 30-50 k 運 ^ ^ )
              7=精年真元 / 找人帮精7用念石               ( 30-50 k 運 ^ ^ )
              8=精年真元
              9=精年真元
             10=精年真元
             11=精年神丹
             12=精年神丹
             13=天巧星精年石
             14=天巧星精年石
回復