樓主: ACWUB

放 平凡.東 & 紫欞 特平賣此2個ac(全包)

有矛人想收牙...
推哇推....
回復

push@_@
回復

路過推一推

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
飛雲z -5 推不是自己的帖子。

查看全部評分

回復

回覆 43樓 tak199261 的帖子

感謝你幫我推....
累你扣威望...萬二分抱歉
回復

我都想收 但係面交 就難d。  你係where面交??
回復

回覆 45樓 laiwaihei 的帖子

你pm我出個價先~~
如果你真係收~我黎搵你又點話
回復

最平幾錢 我唔知價
回復

push!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
回復

賣跑深籃魔

我用跑online深籃魔75%,無論壇帳(未爆既鍊金全部80%以上)                                    
擁有配方:
Dr Hell鞋子,上衣,褲子,面具,珠寶翅膀,蟲帽,蟲手套

吉尼鞋                                                   
吉尼衣                                                                                                
蜜蜂衣
蜜蜂鞋
蜜蜂帽

山羊鞋
野狼衣
飄蟲衣服
飄蟲鞋子
七個角色齊晒

背部:(夢幻翼+美麗翅膀)

修練之果257日(光光,明明)
苦練勁走圍巾282天            
100%道具修理4個,討論區金幣2個
鑽石手鍊                     

有23點,4萬幾tr

寵物如下

有一個很酸的

有身分證可改pw
只賣1000$hkd
可換水滸野/巨商野
如換ac要有身分證
可面交/入數(深水埗交易)
加msn:
yiklon1994@hotmil.com
回復

樓上的做咩?
我地無玩跑...你想換我地野?=3=??
but...多謝推高左^^"
回復