樓主: Wayne

玄武岩 -玄武裝備資料收集區

原帖由 Tenny 於 2008-4-24 01:24 PM 發表
252 玄武堅鎧 魔防點解仲會少過227既?

佢會唔會係打左精左果個數出來~_~?? 如果唔係就要同gm回報問題@_@
回復

原帖由 紫欞 於 2008-4-23 11:03 AM 發表
玄武堅鎧
等級3轉28  生命上限9737,防禦11915,魔防2434

等級2轉52  生命上限6420,防禦7855,魔防1068

玄武寶衣
等級2轉52   生命上限4144,防禦6830,魔防4374

玄武道袍
等級3轉3  生命上限3614,防禦9309,魔 ...

提供错误资料
回復

玄武手鍊和飾物
是沒生命上限 還有魔防
這個是[大馬]的玄武裝備
那我們是不是要寫明給人看?
還是開多一個給大馬朋友呢?
回復

原帖由 juno2566 於 2008-4-27 04:32 AM 發表
玄武手鍊和飾物
是沒生命上限 還有魔防
這個是[大馬]的玄武裝備
那我們是不是要寫明給人看?
還是開多一個給大馬朋友呢?

饰物已经更改 手链还是有魔防
一切以官方为主
回復

玄武鋼甲
等級3轉28  生命上限5893,防禦11148,魔防7303

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
飛雲z + 5 希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

回復

玄武手鍊 是有魔防的
               太師        太傅          太保            太尉             司空
等級        3轉28          3轉3           2轉77            2轉52    2轉2
防禦        3587            3066      2587        2148         1751
魔防        2562            2190      1848        1534         1251
運氣        2562            2190      1848        1534         1251
回復

thx u so much~
回復

玄武鋼甲
等級3轉28  生命上限5893,防禦11148,魔防7303

谢提供

原帖由 dogimama 於 2008-4-29 10:30 AM 發表
玄武手鍊 是有魔防的
               太師        太傅          太保            太尉             司空
等級        3轉28          3轉3           2轉77            2轉52    2轉2
防禦        3587            3066      2587        2148         1751
魔防        2562            2190      1848        1534          ...

已更改
回復

其實呢個表系hk既定系大馬架-0-?
回復

原帖由 暮夕吻 於 2008-4-29 03:38 PM 發表
其實呢個表系hk既定系大馬架-0-?

有分别咩?两边都一样嘎啦
回復