查看: 1718|回復: 14

[問題] 白虎武器

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
白虎武器點整?係要用武器冶煉o既合成技能合成,定係將材料交比npc,由npc合成?如果係後者,咁有冇失敗o既可能?[由於材料同武器o既價格有好大o既差距,故作此提問]
將D材料交比npc~

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
jieyee + 1 你的發言非常精彩,請再接再厲!

查看全部評分

回復

下@@咁都叫     你的發言非常精彩,請再接再厲!
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-8-11 05:32 PM 發表
下@@咁都叫     你的發言非常精彩,請再接再厲!

幫人解決問題我就回加分,如有異議請PM我
回復

俾邊個mpc
個npc係邊
回復

合成方法:
到東京城找宋禹(x-85,y-188) 給他材料就可以合成

由普通升級至尚書聖獸白虎裝備
任務NPC 尚書牌照考官(廷安府 x99,y195)
升級所需物品 1個硬殼龜之掌、1個綠硬殼龜之血
擊倒怪物有機會取得 綠硬殼龜 (雁門)  
解法:物品連同相應的聖獸白虎裝備交回給尚書考官

由普通升級至司空聖獸白虎裝備
任務NPC 司空牌照考官(雁門 x94,y149)
升級所需物品 1個極地劍魂、1個極地勾玉
擊倒怪物有機會取得 極地劍士 (五臺山)
解法:物品連同相應的聖獸白虎裝備交回給司空考官

由尚書升級至司空聖獸白虎裝備
任務NPC 司空牌照考官(雁門 x94,y149)
升級所需物品 10個極地劍魂、10個極地勾玉
擊倒怪物有機會取得 極地劍士 (五臺山)
解法:物品連同尚書聖獸白虎裝備交回給司空考官
回復

咁都得 當我這個板主死左了=.=
回復

:07: 白虎武器廢左啦
現加俾你你都用  英雄排坐個d啦  勁幾多啊...
回復

原帖由 kenneth1234 於 2006-9-14 11:31 PM 發表
:07: 白虎武器廢左啦
現加俾你你都用  英雄排坐個d啦  勁幾多啊...

:36: 係咩???
你無英雄排坐戈D點,點買呀??= ='
無戈D eq,出面咪白虎eq勁lo,咪一樣要白虎eq= ="
回復

原帖由 heroboss 於 2006-9-14 07:02 PM 發表
合成方法:
到東京城找宋禹(x-85,y-188) 給他材料就可以合成

由普通升級至尚書聖獸白虎裝備
任務NPC 尚書牌照考官(廷安府 x99,y195)
升級所需物品 1個硬殼龜之掌、1個綠硬殼龜之血
擊倒怪物有機會取得 綠 ...

香港server唔係要由普通聖獸白虎eq升上做尚書白虎eq先可以再升做司空白虎eq咩。由普通白虎直接變公司空白虎呢個方法好似係大馬先得. 得我就唔駛係5台掛2日機了.
回復