查看: 1051|回復: 5

放292Lv「屈排用」天監ac~包【252正石金鼠頭】.魔攻+屈珠+速裝+6000m水錢

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
放292Lv天監ac
有雲起有身份
+全智(+錯左7點力)
女角未婚
主任做到第6章
max左燎原火同地震,7Lv怒雷,6Lv暴風雪
4Lv合成
6000m水錢
再送倉寵豬+勁寶石

魔攻裝:
277如來炎陽日鏈            252正石金鼠頭               魔背

277如來炎陽日武                  277始計冇字玄武衫                227炎陽日盾

262如來骰子手環                            252太陽日鞋                           227太陽日右下

速裝:
絕對細細鏈                  精5笨蛋頭              精7魔背
  N/A                                N/A                  魔鬼盾
精5天富                            冇                 買個個正粉腸

屈珠裝:
極天巧星鏈                     笨蛋頭                  魔背
N/A                                  冇                      龍盾
天富                                 冇                     柴進玉

ac全包(包252金鼠)--------------1000蚊
只ac唔要252金鼠----------------500蚊
*ac未放252金鼠頭唔散放
*不接受其他散要要求

由於本人仲要找到新game
故放左e個ac去
有意者可以pm我
我會成日check(有時唔得閒)
只入數,
面交自比一半車錢
*黃大仙區面交唔使+錢
有意pm我
可留電話
同多人交易過2000蚊
信譽保正
上去,
賤放轉game
回復

上去,
賤放轉game
回復

$1000甘貴 點會有人要
$650-$750
回復

我問一下.......幾防/魔攻?
排係咩位?
回復

我要....
可平?

+ 我msn : otto0609@hotmail.com

唔要252金鼠

回復