查看: 1473|回復: 7

想問下新手玩莊客點玩?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我新手玩莊客,想問下屬性點要點加,技能又升邊d??
一轉玩義士定浪人好?(有咩好/壞)
莊客-->義士-->官人?定係 莊客-->義士-->大俠?
有一隻青鏡史,25lv龍頭&魔翼,要幾耐先1轉到??(點升會快d?)
比下d打怪地點我...(一路升上去點打)
找个50金鼠啦!
回復

上面果位人兄唔好誤導人地 = = 問非所答

事先聲名,我無玩過莊客,不過都幫手答答

莊客0轉應該加哂體,如果唔係遲d d怪會唔夠打
技能我唔識答,不過應該係max最後果招爆技吧,其他跟技樹
一轉玩義士好d,我諗你都應該係想轉義士吧= =,問題都問埋 <<最緊要你鐘意咩姐
義士多人組,如果你自己有英就更好,自己補英mp等英接,只要招引就得,升得好快
二轉聽講係大俠好d (我唔識. sorry )
要升得快d的話不仿去大草或者大膽d去千里叫拉經手(目前聽過有人一口氣升左60幾lv)
想知道循路升要打咩怪的話就找下舊post. 我記得好似有post講過的

好似無幫上咩忙, 都係找第二個幫幫你, 或者你可以係東京城求其找個三轉問下,
多數人都樂意回答的 ~~
回復

thx上面果位人兄既建議
回復

請問是否......

請問是否全加體??
集中個D唔使埋??
回復

原帖由 jasonsk1989 於 2008-5-4 09:23 PM 發表
請問是否全加體??
集中個D唔使埋??

你依家玩的是魔背..主要係用黎秒怪
+體哂曬啦...我就話+全魔...
因為易d秒怪同爆怪..會升得快d
回復

最快up lv係去大草同千里最好引埋(多d怪up快d)
回復

去大草
回復