查看: 1422|回復: 10

切換使用者的方法冇用了

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
切換使用者的方法唔得左...........
我用過,唔成功。資料區到個雙開方法係唔係要deldte左佢
每日使用中...
回復

回覆 2樓 andyhidy 的帖子

下,我完全唔得
回復

有问题麽?
回復

原帖由 雪花之風 於 5-4-2008 11:02 PM 發表
下,我完全唔得

你唔得既情況係點?
係雙click左個程式, 按"進入遊戲"之後冇出登入個畫面
還是其他情況? 照道理"雙使用者雙開"係可行的...
回復

我還用得好好的,哈哈

不如你是看看我那天遇到的問題

在你進去遊戲的時候,記得去option把裏面的OpenGL 設定好,我遇到的問題是,儅我把設定設在D3D,我一換用戶另一個用戶就會出現error,如果是openGL的話,就沒問題了,因爲我的電腦對openGL會很lag,所以,我其他用戶都用openGL,自己要玩的用戶就設定D3D,這樣的話,lag的就只有我電腦的其他用戶,而不是我在玩的那個用戶,不過切記在你想要換用戶的時候,在玩的這個用戶要改囘OpenGL.

不知道大家有沒有這種問題呢?
回復

我都完全唔得, 一切換左account之後第一個account就自動108了
而且上面果位仁兄講的 openGL我個account無得選擇, 小弟淨係用到D3D
回復

gm又搞好事情
回復

回覆 7樓 alanlam2004 的帖子

得 D3D 一係用 Windows Vista ,  一係張display card 好 cheap.
回復

我雙開仲得
回復