查看: 2347|回復: 27

[閒聊] 估唔到台灣官方咁低b既任務都要抄人.

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
http://ls.runup.com.tw/11-event/20080311/index_tiger2.htm

可以話同我既一轉轉職任務係完全一樣既.
http://www.tennyy.com/menu_1change.html

因為d字同座標係我自己打既, 一定唔會同其他人一樣, 佢d內容真係完全一樣, 哀......
[ 唔知道因該講乜 ]

噁心
回復

send信去要求收佢版權費啦
回復

回覆 3樓 yklam2001 的帖子

咁又唔好, 我只係覺得佢地d資料唔係最堅咩?

我自己都有好多野係抄官方, 但就係唔明官方反而會抄玩家既.
回復

回覆 1樓 Tenny 的帖子

我覺得佢地仲衰格過之前大陸ser-.-人地至少有講明轉白希望國度 佢呢-.-?

雲起真係-.- 呃人錢都已經夠嫁啦 仲要一個唔該囉人地d野-.-

屎忽公c-.-
回復

我最唔明既就係..
文人系
秀才、藥師一轉

流程: 觸發任務 NPC :翠平山 文人考官小敏 (x133,y-51)
等級限制: 99 級

解法: 1. 先到翠平山文人考官小敏接任。
2. 她會給你一本『治病名冊』 , 尋找冊上的 NPC 。
3. 找到他們,並解決他們的病,即可回去翠平山找 文人考官小敏。
※有三種症狀 :
☆我什麼也看不見,命中和迴避也下降了,感覺很辛苦呢!
你會作出怎樣的診斷呢?→暗黑
你會給開出什麼藥方呢?→明目丸
☆我感覺很辛苦, 說 話艱難,亦不能施法,求你救救我!
你會作出怎樣的診斷呢?→沉默
你會給開出什麼藥方呢?→清音丸
☆我只覺生命不斷扣減,救我,救我!
你會作出怎樣的診斷呢?→中毒
你會給開出什麼藥方呢?→解毒丸
4. 小敏會要求上京考試,到東京城找 文人副官 (x110,y70) , 15 題答對 13 題即可。

紅字果d我記得轉任果時係無架啵...唔係要玩家自己答既咩..
點解會有答案?? 抄都要抄得衰過人..

回復

真係比封e-mail嘈下佢
回復

酱无赖
回復

即係話tenny個網好到官方都要抄
回復

無良公司
回復