查看: 1362|回復: 3

喺主頁幾個副本任務到加D更細緻嘅資料

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1. 英雄排座

希望加上榮譽計算公式

(最低副將榮譽 = 100(基本副將榮譽)/6600 (基本總兵榮譽) x  10000 (现有總兵榮譽)= 152)

2. 日冕神殿

增加地图(网友发过自制嘅地图)
增加各个boss嘅附加效果(如果需要嘅话我可以提供)

3.朱雀林

增加地图(网友发过自制嘅地图)
增加朱雀装备各等级嘅资料(可向网友索取资料)

4.白虎洞

增加各装备303资料(目前只有151-277嘅资料)
如果可以嘅话增加各等级白虎装备同日冕装备嘅对比
(因为有D职嘅白虎武器比较厉害.如太刀.有D职嘅日冕装比较厉害.如發塵)

5.圣獸龍穴

增加進入地圖名稱,坐標同入口圖片 (如需要我可以提供)

以上

E個唔系應該去水滸區講咩?
回復

原帖由 主角 於 2008-4-10 10:46 AM 發表
E個唔系應該去水滸區講咩?

唔係!因為人地俾意見既係主頁面。即係www.108.tennyy.com!
回復

但系系屬於水滸既野羅,算系比水滸既資料﹐應該系水滸區貼
回復