樓主: 撒旦仔仔

[問題] 打龍洞

malaysia sj ser need 6k def just can....
回復

dragon hp.......yesterday i hit dragon 1hour until die
回復

li zhong server~~

5500++def ........can tahan , but dragon kill hp long got 10m++
回復

but if u freeze .......need 8000def than can than ..... hehe
回復

me 3k  ok le o = =
回復

:31; :31; :31; :31; :31; :31; :31; WAKAKAKAKA
回復

總之都喺嗰句..頂到黑甲就頂到龍..不過血長..而且要識得擋D細龍..如果唔喺有排打.
D細龍又冰又石又沉默..打天光都未打得死只大嘅..我3轉隱士去打招招max都要打10幾分鐘.1轉就去打需要很好嘅耐性..

ps:
樓上兩位朋友.依到唔喺myforum..請使用標準英文(如果唔打中文嘅話)
回復

原帖由 andyhidy 於 2008-3-12 01:25 AM 發表
總之都喺嗰句..頂到黑甲就頂到龍..不過血長..而且要識得擋D細龍..如果唔喺有排打.
D細龍又冰又石又沉默..打天光都未打得死只大嘅..我3轉隱士去打招招max都要打10幾分鐘.1轉就去打需要很好& ...

= =我係懶蟲,開隻英由得佢打....半個鐘到就差唔多打死隻野!
太快打完咪又係要等....比英打,自己去打PSP好過!
回復

一阵有人入黎杀你英你就知错..
回復

大龍..要6000.....有紅/金龍
回復