查看: 1074|回復: 4

石門搭船處遇敵的pk方針 + 生活技大發現

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:07:今次係我第一個大發現...其實我都知左好耐= =
不過廢事打= =上次見到一個人用左我個方法打左出黎...有 3 積分:47::19:
今次同大家分享0係石門開紅遇到一個高 lv 對手時點應付...

首先,如果0係到拎拎下錢見到有個高 lv 紅人 / 紫人...通常都係好突發...黎唔切指住個人...咁就岩用以下哩套方針

首先諗都唔好諗...向下面衝...有分叉路,,,左邊係去山寨...右邊係蝠洞傳點...轉右...行上去有條路上去石三果到...搵到石三之後行入去果間好似客棧ge野到...有好多桌子...之後你會發覺可以睇到落下面搭船果到...但頭先你睇唔到上黎///哩個時候你就可以秒佢或者選擇走佬...

另外...第二個大發現就係掛緊生活技0既時候其實係可以擺檔:44:相信好多人都知道

你最叻

你最叻呢 樣啦,一係走唔倒就OFF,你次次都係咁啦,把口就叫人追你,一追你就OFF
回復

凸- -凸
你追到我咩- -
你都追我唔到= =
我off去食飯都得架啦- -
雲起規定?
你同哩個post講D野無關
回復

成日都咁ga la你  尊打D low lv ga 小朋友
回復

咪係lo- -
琳123  0係魯ser到蝦蝦霸霸...
成日蝦我地迎新手- -
回復