查看: 880|回復: 19

[問題] gm我仲有問題

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
其實係咁的 我發現在我打到的 飛翔之頭盔  不可重疊
意思係 例如我打了 9個  飛翔之頭盔  但他們不會放在同一 item中
而係每3個3個咁放 佔了系統 資源的  3個位置
gm 可否 解決 這個問題??

另外 還有一點小建議  月光eq 可否提高一點合成率  或者  當有玩家習齊所有材料 可以和gm 交換?
and我仲想知小醜eq 要點先拿到? 10個章魚鑰匙扣 及用100m買 禮品換領卡(小丑裝) ???
我已做了 但之后應該點樣拿小丑裝???
飛翔之頭盔ge問題我都問過gm
可參考下面
https://bbs.tennyy.com/viewthrea ... &extra=page%3D1
唔g系咪因為當左飛翔之頭盔系4件野
掉落率很高
我這四項飛翔之頭盔的數量各自跟同時打返黎的其他物品數目相同

月光eq合成的建議十分同意....
你sd左10個章魚鑰匙扣 及禮品換領卡給gm後
gm看到就會發給你小丑裝
不用心急
回復

1. 合成機率相確中.......

2. 飛翔之頭盔請將不用的賣給npc ($6000那種)
回復

回復 3樓 Tenny 的帖子

合成機率可以到70~80嗎???/一係整個+合成機率的野!!!!!
回復

機率唔會改,因為比起本身黎講,月光裝已經改易左好多
回復

講真 月光裝 能力現在只能屬於第二套最旳裝 既然 修羅裝可以比人打到出黎 咁點解 月光裝 唔可以高少少合成先  你都出左套仲好的裝點解唔調整下合成
修羅裝 我比你 set[的掉率係 0.2-1%
但 打1200的以怪就總會有機會出
但係合成月光裝 你又要天使裝 (掉率2%)及其他套裝先合成到
最痛苦都唔係呢的 最痛苦係 要打月光碎片 掉率又唔係高 分分中 你打夠一套修羅裝  你都未可以合到一套月光裝
呢隻game 我相信你地set出黎 為左比大家玩得開心 既然係咁 點解 唔可以因應玩家的要求改動少少野 依家唔係話叫你100%合成 但最少 你都升高少少合成率 或者 調較下 其他物品掉率高返少少呀
回復

本身光月碎只係得5%掉落率,e家改到有25%!
ser總數有2千多件
天使裝件件都過80件
聖騎士果d唔洗多講!仲多
點解人地合到?人地有心機合,問心果句...你肯唔肯同佢一樣用付出咁多黎合裝
講番修羅裝,全ser最多果件裝都係得3件,有d仲未有人打過
回復

無興趣再同你講
修羅裝 岩岩先出 邊會咁多人有
等過多一段時間 自然會多人有
我只係想講 打仲好過做
打出黎 果套野 仲好過 做出黎果套
無必要為左套 2流裝 係度嘈 (我都係講下我的意見)
回復

玩爽罢了 我之前3件月光装都失败 也没说什么
如果现在才改合成率 之前合了的肯定投诉
回復

回復 8樓 真。天魔 的帖子

其實修羅裝備都好難打, 而又一定要係1200級或以上既怪先會掉.

裝備既時候仲需要600級, 雖然話唔駛合, 但係打或使用都有好多限制.

還有, 月光套裝既技能係比修羅套裝勁好多, 我諗威力一定係月光優勝.

現在, 我會set 合成係唔需要金錢, 希望都可以幫到大家.
回復