查看: 797|回復: 8

[問題] 赤沙頭 帝8珠 一問

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如果有  咁大約要打幾多條先出??

仲有...帝8珠+d咩嫁???

赤沙頭同帝8珠 邊樣易出d?

唔該
帝8珠 加命 加魔法 加魔防 (冇记错应该lvl8)

帝8珠 打帝王8爪鱼出。一个钟打一次,如果你30级以上用砂岚7炮死,如果你50级以用砂岚5炮死。由于开放时间有限,每个钟嘅开放时间之内大概可以杀5-10次(如果熟手会更多)。一日打10个钟大概2-3日出一粒帝8珠

打赤鲨 海军30级用砂岚打25分钟,50级用砂岚打17分钟。半个钟(真实时间)出一只,一日10个钟,3日左右出一个50或者101,2个星期一个151或202, 一个月左右一个277。
前提条件:冇人争鲨

我喺大马李忠服。香港有冇唔同就唔清楚

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Dragon834 + 10 解析詳盡

查看全部評分

回復

帝爪珠+ 生命上限(lv7)  法力上限(lv7)  魔防(lv8)
每63分钟开一次 每次开3分钟
我最高纪录2个人打4次
回復

通常我同个F去打,一打就一个星期大概有6粒左右。。我个F海军70.。我就差D,先58。 用高速IV +鲨鱼装 杀一只帝爪大概15-20秒(从门口开始计)
回復

點解我打極都冇......

ok  thank you~~
回復

原帖由 feiterry 於 2008-2-22 19:08 發表
  點解我打極都冇......

ok  thank you~~

好講運的

冇話邊個易出
打幾次都系運數問題
回復

原帖由 Dragon834 於 2008-2-23 07:11 AM 發表

好講運的

冇話邊個易出
打幾次都系運數問題

今次dragon兄唔帮我加分嘅
回復

原帖由 andyhidy 於 2008-2-23 13:34 發表

今次dragon兄唔帮我加分嘅

-.-今朝趕住出門
回復

多謝曬。。dragon兄果然好好人士~
回復