查看: 1605|回復: 12

[求救] 請高手指點

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
要幾多運氣先可以+6 100%
要幾多運氣先可以+7 100%

請指點
沒有100%的。只會越高運越比較容易成功精煉。
回復

我記得大約2m運可以精6/7100%
應該係,唔係好記得
回復

回覆 1樓 fyun 的帖子

+6大概12000就OK了~+7聽說是20000~我不敢肯定(因為我也沒20000 )
回復

回覆 1樓 fyun 的帖子

+6 need 13500++  
+7 need 19000++
回復

我朋友3m6幸运 精炼1 都爆

然后打电话去询问 谁知他在那边讲废话
说什么就算你幸运多高 都有%爆的 真的揸到
回復

原帖由 cde1996 於 2008-3-11 10:46 AM 發表
+6 need 13500++  
+7 need 19000++

根本不可能吧
我4m幸运精7都有爆过

所以说根本没有100%的
回復

係水滸前期時,+7 二萬八運已經可以100%精練成功.聽好係前期,唔係依家哦

依家唔洗運氣都可以100% 精7成功,只需要有精元就得啦......呵呵
回復

原帖由 靈無雙 於 2008-3-11 11:46 AM 發表
係水滸前期時,+7 二萬八運已經可以100%精練成功.聽好係前期,唔係依家哦

依家唔洗運氣都可以100% 精7成功,只需要有精元就得啦......呵呵

就是因为现在弄到不是100% 有些玩家怕真的爆
所以都会选择用精练真元 真的是赚钱的好办法
回復

我4m精8都得
回復