查看: 3028|回復: 21

回憶 and 回應 彤彤

關閉 [複製鏈接]
不經不覺玩左水滸2年有多了, 係D段時間識左好多人, 亦入過唔少幫 ( 天悅>綺紅山莊>富貴莊>BB 幫>富貴莊>識情and神泣 ) 個個幫的大當都好nice and friendly 除左富貴幫,
我識左彤彤都有年幾lu 係九紋童介紹我地認識, 由佢開頭幾好人至現在好 X . 我自問係D隻game內無西過人亦無屈過人野. 就算係俾以前 BB 幫既幫友 林沖 殺, 我都只可以講一聲無奈, 鬼叫自己係富貴幫咩. 其實俾人殺or 俾人踩場都唔係一個問題. 點都估唔到轉左幫, 就話你係反骨仔, 仲要落 追殺令wo (多無稽). 上塔玩下姐你就叫D爪牙殺我, 就算我立即OFF 左你D爪牙就係同一個位置等我ON 之後再殺. 唉~~~~ 你D爪牙咁賤仲燒左我咁多毛, 我都唔會俾你好過, 係我向飛雲z 話你係 3 F, 係我叫佢幫我殺番你, 你做初一我做十五.   https://bbs.tennyy.com/viewthrea ... ghlight=&page=3  仲有當日係你叫我打 千5 聲之後同我假結, 如果我係 25 仔 反骨仔.. 當時我打聲的時候就叫人偷聲 LA. 我重來都唔係 個種無賴, 仲有你個幫悶到嘔, 轉下幫玩下都唔得, 你無野AR ?

最後各位如果覺得我有錯的話留POST 我會對富貴莊 AND 彤彤 道歉

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問有冇人知個幫why會變成咁
回復

鬼知咩... 其實 彤彤 係 綺紅 仲係夢月 個老婆 仲係 好好地...

不過 之後 好似 因為 山寨 系統...

咁佢就 開始 有 d 問題 lu
回復

其實山寨系統有咩問題
回復

果班成日紅黎做殺手果d都有問題la
回復

可憐啦ed
回復

原帖由 小人物 於 2008-2-19 02:34 PM 發表
鬼知咩... 其實 彤彤 係 綺紅 仲係夢月 個老婆 仲係 好好地...

不過 之後 好似 因為 山寨 系統...

咁佢就 開始 有 d 問題 lu

另一版本
月夢唔知係咩途徑知道彤彤原來係40幾歲
知道左之後 就反面= =
回復

下.......... 40幾歲玩online- - ?
回復

原帖由 翔麟 於 2008-2-24 02:13 發表

另一版本

我聽番黎就好似話彤彤呃佢係10幾歲晚靚妹仔lor
回復

原帖由 翔麟 於 2008-2-24 02:13 AM 發表

另一版本

估唔到咁耐既野仲記得啵,想當年我地都係綺紅  另外,果個叫夢月..唔係月夢。
回復