查看: 1039|回復: 5

[問題] 屈珠

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
睇左唔好想打我... 我係新手,我想知屈珠係咪?點屈? 可唔可以教下我?
屈珠即系將一粒你想要既珠屈落去一些eq
如果你想100%屈中既,你就要搵武憎系果D人幫你.
同埋要有些特別eq(天哭/武鞋等等)
回復

屈珠係要特別裝(如金g頭/天富 etc) 裝哂7格特別裝(武同盾除外),再放你想屈個件裝係入邊,因為武僧系用左武就冇得用盾,仲有龍棍,只需要8格,屈到既機會率係百分百,,但是其他職要裝哂9格,冇特別武器,所以其他職屈珠既機會率只係  2分之1

順帶一提,不好以為入左珠既裝就唔會再入到珠,
會新取代舊,仲有,日裝一樣入到珠

特殊裝:
武器:      龍紋掍 (武僧用)
頭飾:     金豬頭(最常見)
衣服:     林沖戰甲 入雲龍甲 武松戰袍 龍紋戰甲 柴進錦袍
     鞋:     龍紋鞋
斗篷:    龍紋披風
項鍊:    林沖項鍊
手鍊:    天富星手環
護盾:    龍紋盾
飾物:    林沖玉佩

上邊都係copy希望國度 裝備介紹中的特殊裝備『一部份』 有一o的
特殊裝備可以入到字首,你要自己睇番.

如果我打錯請人修改
回復

我想問紅/黑/金龍頭屈唔屈得珠
回復

應該屈唔到
回復

知道點屈啦! 多謝啦!
回復