查看: 1546|回復: 10

申請書生系版主

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雖然要求是發貼及積分達300或以上, 或如有經驗, 肯幫人或經本人推薦亦可),而本人尚未完成要求,但是...(請看自我評價)

申請者必須提交以下資料:
遊戲伺服器 :行者武松伺服器
角色名稱     :鬼靈
角色等級     :60(唔好介意)
角色職業     :文人
申請版區     :書生系
自我評價     :雖然我申請不久,但是本人天天上此討論區看消息,我自問是一個負責任的人,我又熱心幫助別人,雖然沒有人知道我是,但我在學習生涯上,曾得過最負責任班長,風紀隊長,電腦服務員,打字之王等獎,足夠證明我是一個負責任和熱心幫助別人的人,而且我已經玩了很久,之不過不經常打怪...十分清楚此遊戲的任何問題,而且我之前有一個討論區,擔任版主的職位^^",請給我擔任,請放心,我是一個熱心幫助別人和負責任的人!

我本人發誓我是有心想打理板區, 不是貪一時新鮮。
sor,我一時快得制,所以沒打完就sent了,名稱是申請書生系版主
回復

~點解無人回應^^"
回復

= ="等左1日啦"
回復

做版主一定要有耐性,繼績等啦~
回復

知道^^"多謝你~"
回復

我要繼續等等等..."為了明天- -"
回復

其實我唔係有心想貶低你, 不過我想版主最好就一轉或以上比較適合.

因為而家2轉都出左, 如果版主仲停留係未轉階段我諗會有好多問題都唔識答.

如果個個都抱住日日都上、負責任、熱心幫人等就可以成為版主, 咁我諗好多人都可以做啦.

其實經驗都好重要, 而家去打份工, 個個都係大學生, 仲可以點比較, 咪睇經驗wor.

希望你可以努力去升級, 等下次再有機會再申請啦.
回復

tenny, 下次答完記得關post...
回復

說開來說...我的第2個ac(都係文人)已經一轉啦"不過而家好少用
回復