查看: 887|回復: 5

[影視娛樂] 火影的問題

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
387最後有個人叫左一聲-.-你地覺得係邊個叫?
潘因既真正身份係咩-.-有無人有消息講著d黎?我覺得係長門一直控制個6個人,長門係唔係班?
呀飛既真身係唔係宇智波帶土?有無人知??

e家好鬼想知咩事-3-
完全估唔到-_-
多數係長門嫁喇
但果個人一月唔係班
班係有"光明"o既寫輪眼
唔係一般o既寫輪眼黎
回復

其實我覺得根本無人見過輪迴眼其實我覺得輪迴眼只係進化成"光明"既寫輪眼-3-"如果輪迴眼真係3大眼最勁個隻-.-
點解咁廢,連無左右手既自來也都抽唔羸=﹏=真係好鬼廢
回復

原帖由 水月兒 於 2008-2-2 01:29 PM 發表
其實我覺得根本無人見過輪迴眼其實我覺得輪迴眼只係進化成"光明"既寫輪眼-3-"如果輪迴眼真係3大眼最勁個隻-.-
點解咁廢,連無左右手既自來也都抽唔羸=﹏=真係好鬼廢

我懶得去搵番d資料suport我,但係以我記得,就自來也之前所知,輪迴眼勁既地方係可以學晒所有屬性。至於及後點解可以係幾個人身上出現輪迴眼,AB都未交代過。可能輪迴眼有好多未為人知既能力,所以自來也同佩恩打果陣先覺得奇怪。

至於抽唔抽得贏,最後咪講佩恩贏左,自來也沉左落湖底囉。
回復

我講個個係自來打拉左佩恩其中一個分身個場- -打羸左先知佢係風魔一族既人個場- -自來也都無左右手...點結印呢...佢又唔係白...都打得羸一個有輪迴眼既人,真係用螺旋旋 打死佢咩
回復

火影d劇情你係估唔到
因為成日都係無啦啦又一招新招咁就推倒左
之後又唔知咩事又被人救返

睇左咁耐所總結的
回復