樓主: ~~小星光~~

[閒聊] 我開始唔like去婚禮

關閉 [複製鏈接]
我去甘多次婚禮都冇死過:funk: ,仲要係我殺入去,我一入就將所有未轉送去見上帝:05:
回復

:loveliness:
原帖由 死神 於 2006-9-3 08:18 PM 發表
我去甘多次婚禮都冇死過:funk: ,仲要係我殺入去,我一入就將所有未轉送去見上帝:05:

我最憎你d咁既賤人啦:21: ,我上次98lv個陣狂比人殺:19: ,1轉左d人都唔敢打我:loveliness: ,就係因人你地大蝦細,個婚禮先有咁多見紅事件嫁!!!結婚見紅唔好嫁!!
回復

我想著1轉之後如果有人請我去結婚的話,我會係2公婆面前用漫天(哈哈..............)
之後就結唔到婚= =
回復

我都去咗好多婚禮, 當全部人影完相, 如果你係低lv你最好坐開d, 再唔係你就離開個場, 咁你會死的機會會少好多, 唔需要怕話無禮物, 其實你一入去就已經有, 所以你立即走人都得:loveliness:  .  其實係個場到開紅都係比大家多個p場 (我估係咁).  要入去個時自己小心d, 一見有人係到p而你有唔夠lv就閃啦, 如果唔係你只係係到升死經啦:06:

回復

原帖由 kenneth1234 於 2006-8-3 07:31 PM 發表
琴晚我個幫有人結婚之後班1轉同2轉係禁係到玩啊之後又打屎進又冰人
我無你死得禁勁我0轉63lv死左5次姐@@
不個抽左張轉卡>﹏<唔開心

你都好D呀,我抽到本一轉技能書,我0轉35lv.俾d一轉追係玩呀,俾人打又俾人補hp,飲完出左酒家即刻俾人打死,個新郎都死左 :09: , 攪到我一身死經:11: :11: :11: :11: :11:
回復

WT LV CAN 去婚禮>???
回復

我冇你咁傻- -  我入左去就走- -只抽獎a_a
回復

我想入都冇人請
:13:
回復

結婚同打仗冇咩分別a_a
有d人電腦load得快~~一入去咪個個企哂係到
佢load得快入左去先~~我都仲load緊佢就殺哂我地
出去又係咁~~d人好姦:21: :21: :21:
回復

隻證婚人死左婚禮結唔成