查看: 1775|回復: 16

系米外掛????

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我唔知咁様系米外掛>>>我系武松ser  獨龍山做任(打叛軍槍兵) 我見個個場都有人打緊 所以走埋一個有英ge人個度打(我以為佢掛英) 我打打下見佢每10秒就加自己58血.拾野又慢.但咩都拾. 問佢又唔答 ,所以我用一D(香爥)擺好一條路引走佢\..就系咁個場就比我霸左.佢咁様系米外掛????
分明係la,你點解唔同GM講???
回復

去GM度告佢啦!佢理唔理又另一回事>_+
回復

e~~我都見到d咁ga事@@條友同蕭楊一樣ser(林沖)叫白藥,舍陣我用公仔爆,1冇文人咁咪組人囉,見到個白藥正想組佢又唔入.密佢又唔出聲,但又識加隻英血
回復

原帖由 水月兒 於 2006-8-3 02:07 PM 發表
e~~我都見到d咁ga事@@條友同蕭楊一樣ser(林沖)叫白藥,舍陣我用公仔爆,1冇文人咁咪組人囉,見到個白藥正想組佢又唔入.密佢又唔出聲,但又識加隻英血

尼d叫唔理人= ="
我有時會+播~~~
回復

我都見過外掛,
我有見過有個道士用文人技
回復

道士用文人技=.= 你有冇睇錯佢件衫呀哥哥
同埋而家都少左人用掛   你密佢唔理你都正常應你做咩
回復

原帖由 殺手林沖 於 2006-8-8 06:57 PM 發表
我都見過外掛,
我有見過有個道士用文人技

一個字............勁~~:42:
回復

個個野叫ez鍵盤滑鼠記錄器 d 一轉2轉都好常用 
回復

個野叫ez鍵盤滑鼠記錄器我到有
回復