查看: 1300|回復: 6

jasoncct呃人手法

關閉 [複製鏈接]
jasoncct呃人ge手法
証明係哂度
呃左我個151...
e+全城封殺

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1威望 +20 收起 理由
Tenny + 20 有圖, 清晰! 好榜樣

查看全部評分

回復 1樓 Kelvincho 的帖子

呢個寶寶係咪2-3轉果個呀?

即係你講緊既jasoncct?
回復

jasoncct = 我講緊果個寶寶
另一個寶寶係好人梨ga
回復

係到幫手解釋下
好人個個寶寶,係名之前有實心正方形,名後係空心正方形,而家係天尊
賤人jasoncct個個寶寶,係名之前有空心正方形,名後係實心正方形,而家係血殺

回復

條友仔成日偷p-___-"
回復

回復 4樓 andyyeung0927 的帖子

我見個1個修羅寶寶......................"
回復

大家..............

我比佢昆個銅婚.............佢話幫我假結.................佢話咩都唔洗比..只要比竹頭佢就得.......點知....佢密我話......打電話比佢唔係昆在你銅婚...........我打在比佢..我仲有佢電話邊個想要叫我.......佢好像中一中二..........佢同我講在一會..........我同佢講88.........佢有密我話......................我比個2轉ac你(jasoncct)佢比在個ac我..........我沒話換....佢就比我
我打在比佢同佢講比番個銅婚我.........佢就吊我老媽媽..............佢有話上佢jasoncct ac
比個幫佢..佢先比番個銅婚我........我就上佢ac 都幾多裝下= = 比在個幫佢....佢就比番銅婚我.......沒比到竹頭.....................大家小心jasoncct e個人 大家想打比佢同佢講可以叫我.............我仲有佢電話^^"
回復