查看: 1371|回復: 6

昆人榜 (請大家泥講下你既想法)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我係林ESR既劍客B仔呀
依家林SER有好多昆人既9
我係依度想講曬我知既昆9
希望大家/新手小心D 唔好俾佢地昆到
第1個係冰之水龍戰士 佢勁鐘意昆人野 大至金豬頭 少至幾10M既rubbish都昆(佢昆過我個冰細c頭)
第2個係血神 佢最鐘意昆新手 我係新手果時 佢扮曬fd咁厄左我過e野 (有英,冇鞋等等)
第3個係無名莊客 佢昆左大湯圓一個精10既冇鞋 昆人既手法超勁 小心小心
第4個係jasoncct 佢好似話有好多ac(2轉都有) 用曬各種昆人既手法去昆人(幫假結,借錢/eq,收點等等)受害人係火爆仔 佢俾jasoncct屈佢,仲問佢借野等等
上邊只係1少部分既昆9 大家如果仲知邊個係昆9既 快d講我知 等我唔好俾佢地昆
你漏左苦瓜騎士
回復

苦瓜姐係冰之水龍賤士咯
回復

jasoncct又昆左人-.-昆左我契細佬既151
呢條jasoncct極虛偽,大家小心d

證據我會稍後提供
PS:本人學究諸葛亮召集所有我既朋友,齊齊對抗呢條昆狗

回復

你们如何混。。。。
照例来说没给钱就不能给阿
回復

全部都係林ser= =
回復

因為呢度係林ser區嘛-...........................-
回復